Kryefjala Logo

Çfarë i bën bashkë Nevina Shtyllën dhe Stinen?

10 Maj, 2022 | 1:32 pm

Prej një jete tashmë Stine identifikohet nga syzet që mban ditën e natën, madje mund të themi se ka qenë i pari këtë trend. Trend i thënçin.

Por duket se ka konkurrencë të fortë. E dini kë? Nevina Shtyllën! Së fundmi dhe ajo paraqitet në daljet e saj me syze natën. Po mos qeshni, një Stine në versionin vajzë.

Jo për gjë po ne po pamë syze ai na vjen ndërmend! Ndonse mund të ketë përfitime të tjera, syzet natën vazhdojmë mos ti kuptojmë!
C18166AA A45F 44FE 836D B512312A688A

Të ngjashme