Kryefjala Logo

Çfarë fshihet pas unazës së martesës së Rita Orës?!

3 muaj më parë

Rita Ora dhe bashkëshorti i saj regjisori Taika Waititi u martuan gjatë një ceremonie private në Los Angeles një vit më parë. Dhe çifti angazhoi argjendarët Zena dhe Tarick K’Dor për të dizajnuar dhe diamantët e tyre. Unaza e Ritës është bërë me diamante natyrale brilante të rrumbullakët të vendosura në ar të bardhë 18 karatsh.
“Ne jemi përtej të emocionuar që kemi projektuar dhe krijuar një grup dasmash të përjetësisë me porosi të diamanteve natyrale të shkëlqyera të rrumbullakëta, të vendosura në ar të bardhë 18 k për Ritën e bukur”, shkruan “K’DOR.
Rita Ora vendosi të flasë për martesën e saj muajin e kaluar për prestigjiozen “Vogue”.

IMG 6655

Të ngjashme