Çfare e lidh nga jashte Mevlanin me Çiljeten,konkurenten e re te “Perputhen”?

9 muaj më parë

Jo me larg se dje ne emisionin “Perputhen” pati nje takim kater minutash midis Mevlanit dhe Çiljetes.

Ata zbuluan se njiheshin ne fakt nga jashte.

Ata eshte fjala qe bie pasi ishte Çiljeta ajo qe zbuloi se Mevlani i shkruante ne “Tik Tok” me fjale ngacmuese si “je fiksimi im”.

Madje puna paska shkuar deri aty sa Çiljeta i ka bere edhe block Mevlanit.

Pjese nga takimi:

Çiljeta: Sikur më ke shkruajtur në ‘TikTok’ je fiksimi im, e para. E dyta meqenëse unë isha fiksimi jot unë mora hapin e parë që të pyeta për këtë informacionin që si funksionon ‘Për’puthen’. Pse nuk e hoqe këtë fiksimin dhe të më njihje. Dale sepse ky është shansi ose mundësia që unë mund të njoh Çiljetën ose të dal në takim me Çiljetën. A janë fjalët e tua këto?

Mevlani: Kam thënë unë që je fiksimi im?

Çiljeta: Po.
Mevlani: Që t’kam thënë je fiksimi im është pak e vështirë sepse nëse unë arrij me të bërë këto komplimente një personi dije që ka mbaruar ai muhabet.
Çiljeta: Çfarë ke mbaruar? Çfarë i thua ti të mbaruar. Ti se ke nisur akoma çfarë mbarove.

Mevlani: Ma ke hequr bllokun të paktën?
Çiljeta: Bllokun e ke gjithmonë, derisa ti të heqësh fiksimin siç duhet.

Me Mevlani jemi mesuar tashme, i ka me qef rruget me pengesa dhe pse jo i ben edhe Çiljetes ndonje kenge si “Ledianaa e bukur sikur zanaa”

Kesaj mund t’ja bej :”Çiljetaa me lesht e perpjetaa,ose shyqyr te gjetaa”

E mire,jemi te mire per lajme por e kuptuam se nuk ja themi per tekste..

Të ngjashme