Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Caste paniku ne shtepine e Big Brother.Nje nga konkurentet kerkon ndihmen e mjekut!

Situata eshte me e tensionuar se kurre ne shtepine e Big Brother Vip.Nje debat i ashper midis Donaldit dhe Ilirit ka bere qe Arjola te mos ndihet mire.

Gjate debatit ajo ka kerkuar disa here te ulen tonet por nuk ndodhi nga ana e asnjerit.Pas kesaj aktorja eshte distancuar duke kerkuar ndihmen e mjekut.

Keto situata jane te perseritura ne shtepi pasi nuk eshte hera e pare qe nje konkurent nuk ndihet mire dhe nevojitet nevoja e mjekve.

Latest Posts

Don't Miss