Thursday, October 28, 2021

Latest Posts

Bruno i Përputhen i përzgjedhuri i produksionit Grabocka përballë 12 vajzave në “Love Story”

Djali ngatrrestar i Përputhen Bruno, ra direkte në sy të publikut dhe jo vetem.
Burime për Kryefjala.com kanë pohuar se Bruno ka qenë i përzgjedhur nga produksioni Grabocka, për të qene “Princi i Kaltër” i Love Story 2.

Por kjo marrëveshje është prishur për arsye të paqarta, e befas Bruno u shfaq në Përputhen. Kjo është e patolerueshme sepse nuk mund të merren vendime të tilla pasi marrëveshjet janë bërë.

Gjithësesi ne mezi presim sesi do shkojë kjo punë tani më që u zbulua çdo gjë.

Latest Posts

Don't Miss