Kryefjala Logo

Britney Spears ka folur për abortin 20 vjet më parë dhe ne s’kemi kuptuar gjë…

19 Tetor, 2023 | 12:07 pm

Britney Speara në librin e san zbuloi se kishte abortuar në fund të vitit 2000, kur ishte 18 ose 19 vjeç, dhe se procedura ishte “një nga gjërat më të dhimbshme” që kishte përjetuar ndonjëherë. Një vit pas ndarjes, Britney publikoi albumin “In the Zone” pjesë e të cilit ishte balada “Everytime”.

Fansat e këngëtares analizojnë tekstin e këngës dhe besojnë se mund t’i referohet abortit. Ata e konsiderojnë këtë baladë një mënyrë për t’i kërkuar falje fëmijës dhe jo si një vajtim për fundin e marrëdhënies së saj me Timberlake.

Fansat e Britnyet kanë analizuar edhe performancat e saj ku në njërën prej tyre, ajo prek barkun teksa këndon.

Të ngjashme