Bora dhe Rudina bëjnë “xing”

5 muaj më parë

Ndodh shpesh që personazhet publike të kenë përplasje idesh dhe stilesh. Kur ndodh në botë në Shqipëri po e po duke patur pak dyqane ku mund të zgjedhësh veshjet e duhura.

Ja tek shohim që Bora Zemani dhe Rudina Dembacajn në një hark të shkurtër kohor të kenë veshur të njëjtin fustan me lule njëra në emision dhe tjetra në përditshmëri.

Kohët e fundit goca kanë bërë xing edhe me modelin me baluke. Rudina në fakt ka më shumë se një vit, ndërsa Bora i është bashkuar këto ditë grupit të vajzave me baluke.

IMG 1704 IMG 1703 IMG 1706 IMG 1702 IMG 1729 IMG 1730

Të ngjashme