Kryefjala Logo

Bora dhe Donaldi dhe një tjetër gjë e përbashkët mes tyre…

1 vit më parë

Bora dhe Donaldi përveç dashurisë kanë një tjetër gjë të përbashkët. Dy prej njerëzve të tyre më të shtrenjtë e paskan ditëlindjen në një ditë. Romeo dhe Donaldi kanë festuar dje në mbrëmje ditëlindjen e vëllait të tyre të vogël, ndërsa po në të njëjtën ditë e ka ditëlindjen edhe mami i Borës.

Si Bora ashtu edhe Donaldi nuk kanë ngurruar ti urojnë njerëzit e tyre të zemrës në rrjetet sociale.

C0150FEA CB5F 4D9A BC40 6BB03C060132 1CC8AF0C FEDD 4DD1 B82E 01F9309078FF

Epo nuk thonë kot krushqia ngjan pa bëhet…

Të ngjashme