Kryefjala Logo

Bombshell-ja e re nuk humbet kohë.Ndan njërin prej çifteve!

13 Tetor, 2023 | 1:36 pm

Xhesjana është ishullorja më e re në “Love Island Albania” dhe hyri si një bombshell.Pa humbur aspak kohë ajo ka zgjedhur Denisin që si pasojë është ndarë nga Xhesika.

E habitshme në fakt pasi kemi edhe Arlindin i cili është single dhe në spektaklin e fundit,Luana Vjollca i dha 72 orë kohë që të bëhet çift me një nga vajzat brenda vilës.

Xhesjana do të ishte një zgjedhje shumë e mirë por kjo e fundit e ka bërë zgjedhjen e saj tashmë dhe ne presim si do rrjedhin ngjarjet në ditët që do të vijnë.

Të ngjashme