Kryefjala Logo

Blero bën premtimin e fortë. “Po fitova BB…”

25 Tetor, 2023 | 10:45 am

Blero Muharremi ka bërë një premtim për konkurrentët e tjerë të “BBVK” nëse e fiton çmimin e parë. Ai thekson se do t’i ndajë nga dhjetë mijë euro për secilin banor nëse shpallet fitues i këtij edicioni të “BBVK”.
Krijuesi i hitit “Fotografia” tha se ka fakte meqë gjithçka transmetohet live dhe se nuk po gënjen. ““Ka kamera, çfarë dëshiron më shumë, nuk po gënjej. Të gjithë nga dhjetë mijë euro. Një milion për qind”, u shpreh këngëtari.

Po ju e besoni këtë deklaratë?!

Të ngjashme