Kryefjala Logo

Blerim Destani baba binjakësh?!

1 vit më parë

Sot kanë qarkulluar gjithë ditën në media lajme se Blerim Destani mund të jetë baba. Shkak u bë një foto e Arbana Osmanit e cila thoshte se me Destanin po diskutonin për filma dhe fëmijë.

4913DA30 584E 41FA A92F 51C62CCBC259

Por në faqen e Kryefjala.com kanë ardhur disa mesazhe në inbox që bëjnë me dije se Blerim Destani jo vetëm që është bërë baba, por partnerja e tij (të cilën ai se ka bërë kurrë publike) ka sjellë në jetë binjakë.
Blerim Destani e ka mbajtur gjithnjë larg medias jetën e tij private.

Duke qenë se ai jeton prej vitesh larg trojeve shqiptare edhe për median ka qenë e vështirë të di rreth jetës së tij familjare. Kjo edhe për faktin që Blerimit i ka pëlqyer gjithnjë të jetë ai beqari i përjetshëm dhe seksi.

Të ngjashme