Bleona Qerreti vendos një kryq mbi Shqipërinë:”Besnikëria ime është ndaj vendit tim ShBA-ve!

5 muaj më parë

Ditën e sotme u përmend emri i këngëtares Bleona Qerreti si kandidate për anëtare të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike për kuvendin që do mbahet ditën e nesërme.

Ajo ka reaguar ndaj këtyre lajmeve në profilin e saj Instagram ku mohon kategorikisht kandidimin për këtë post dhe ka shtuar se do ta bëntë këtë gjë vetëm për Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Ndërsa kam lindur në Shqipëri jam një qytetare amerikane!

E dua Shqipërinë por besnikëria ime është ndaj Shteteve të Bashkuara të Amerikës – vendit tim!!
Nëse ndonjëherë do të punoja për një qeveri, do të punoja vetëm për qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës!

Të ngjashme