Kryefjala Logo

Blendi Fevziu rrëfen për gjërat që ende nuk ka bërë

22 Maj, 2022 | 6:55 pm

Nuk e dimë për ju por ne e kemi shumë zili Blendi Fevziun. Ai është një nga shqiptarët që ka udhëtuar shumë nëpër botë duke vizituar plot 130 shtete.

5B58C761 E52F 4582 96C7 880BAC34D313

“ Kam vizituar 130 vende të botës(118 vende anetare te OKB dhe 12 vende që nuk janë ulur ende atje si Kosova, Palestina, Qipro Turke etj”, shkruan Fevziu në rrjetet sociale.

Ai vijon duke thënë se “sipas aplikacioneve të mesiperme sic duket edhe në hartë që kam publikuar kam shkelur në shtete që mbulojne 82.9 % te territorit të globit”, ka thënë moderatori dhe autori i programit Opinion.

Megjithatë atij i kanë mbetur ende shumë vende për të vizituar… pothuajse edhe një herë kaq.

Të ngjashme