Bjordi flet për të dashurën dhe detajet të çojnë tek Anna Lika

2 muaj më parë

Me gjithë dëshirën që ta mbante lidhjen e tij të pazbuluar, Bjordi padashje  (ose me dashje) na tregoi sot identitetin e të dashurës së tij. Regjisori ka bërë një përshëndetje tek kamerat e shtëpisë, duke thënë se “përshëndet të dashurën e tij që e do shumë dhe vajzën e tyre”.
Këtë informacion të fundit ai e saktësoi duke thënë se bëhet fjalë për macen e tyre, Amma.Po ti hedhësh një sy Instagramit të Annës e shohim me macen e tyre që i fillon emri me “A”. Pra avash avash po kuptojmë që lidhja e tyre do të bëhet së shpejti publike.

 

Të ngjashme