Kryefjala Logo

“Bileta e kthimit” bëhet mollë sherri për çiftin

9 muaj më parë

Gjithçka është folur këtë javë në shtëpi është nominimi kokë më kokë midis Kiarës dhe Oltës.Të gjithë,madje edhe Luizi me Kiarën janë të bindur se Olta do të triumfojë ndaj edhe kanë filluar të flasin për planin B.

Plani B në lojën e Big Brother është Bileta e Kthimit.Kiara është e bindur se e ka dhe do rikthehet në shtëpi falë saj dhe në bisedë e sipër me Luizin,u bë shkak për debat midis dyshes.

Luizi: E kam një lloj shprese te njerëzit dhe te bileta e kthimit. Që do ta hap unë, prej shtëpisë

Kiara: Biletën do e  marr me vete unë

Luizi: Jo

Kiara: Si jo? Do ta marr mo

Luizi: Jo, do e hap unë

Kiara: Edhe nëse e kam do e kesh surprizë kur të vij

Luizi: Jo nuk dua ashtu surprizash unë,do e mbaj unë.

Kiara: Unë dua ta marr me vete

Luizi: Jo dhe jo. Do e mbaj dhe do e hap unë.

Të ngjashme