Kryefjala Logo

Big Brother e ka me biondet. Deamishel përjeton fatin e Beniadës…

6 Maj, 2023 | 11:16 pm

Ju kujtohet vjet që ishte Beniada finalistja e parë që la shtëpinë e Big Brother. Edhe këtë vit të njëjtin fat e përjetoi një tjetër bionde dhe kjo ishte Deamishel. Deamishel është ajo që la e para shtëpinë e Big Brother duke lënë në garë Efin, Kristin dhe Luizin.

Të dyja vajzat duket sikur kanë patur të njëjtin rrugëtim, por në fakt ato ndryshojnë.

Beniada ishte më “funny” dhe një vajzë me batutë, ndërsa Dea shumë e qetë por edhe një vajzë që është përballur me situata më të vështira brenda shtëpisë së Big Brother.

Të ngjashme