Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Big Brother Albania VIP. Ilir Shaqiri i drejtohet Ardit Çunit: Ti ul breket ne vend!

Duket se banoret e Big Brother VIP e kane harruar qe jane 24 ore te monitoruar nga kamerat. Teksa dritat jane fikur, Arditi ka shkuar drejt Ilirit duke i kerkuar cakmak. Ai i eshte drejtuar me frazen:

”O lider, me jep nje cakmak”

Kaq ka mjaftuar qe Iliri te dal nga vetja e ti thote:

”Mos me caj k*rin mua, ti ul breket ne vend”.

Fraze qe Arditi e ka marre duke qeshur dhe e ka anashkaluar, por Iliri eshte dukur mjaft serioz.

Latest Posts

Don't Miss