Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Beniades i bien te fiket gjate transmetimit live te spektaklit. Ja arsyeja!

Produksioni po transmeton një klip të konkurrentit të ri, Iglit, ku dhe vetëm ai ka mbetur në dhomën e ndjenjes.

Në një moment kur Arbana po pyeste se ç’po ndodhte, Sabiani u dëgjua teksa i thoshte Ilirit se Beniadës i ra të fikët.

Arditi largohet përfundimisht nga shtëpia e Big Brother VIP, pasi pati një mundësi para disa javësh që të rikthehej në shtëpi, pasi kishte biletën e kthimit.

Latest Posts

Don't Miss