Kryefjala Logo

Beniada këngëtare?! Mos u çudisni se dhe ne kështu vepruam…

8 Shtator, 2022 | 4:13 pm

Beniada sapo na tregoi një tjetër pasion të fshehur të sajin. Në Instagram-in e saj ajo ka postuar një foto nga festivali i shkollës duke kënduar e kërcyer si çdo njëri nga ne në moshën e saj.

Megjithatë ajo që na bëri përshtypje është se në fjalinë e fundit Beniada thotë: “Shihemi së shpejti me një këngë”, shoqëruar me një emoji duke qeshur.

Mos ndoshta Beniada sapo na lajmëroi që do t’i futet muzikës, duke qenë se paska kënduar që e vogël. Dhe nuk është aspak çudi në fakt sepse shumë nga personazhet publike (edhe pse pa talent) janë duke eksperimentuar në muzikë.

B56ACE00 C996 4EBB 8E4B 97BAF67009B7

Të ngjashme