Kryefjala Logo

Beniada ka të dashur dhe sekretin ja nxorrën kolegët…

18 Shtator, 2022 | 10:51 pm

Beniada Nishani është treguar gjithnjë e rezervuar sa i takon jetës së saj private.Por kolegu i saj, moderatori Edi Manushi, ka bërë një deklaratë në lidhje me këtë temë duke zbuluar se ajo është në një lidhje.

“Ajo ka një eksperiencë me një avokat në Itali, por nuk e di si ecin gjërat”, tha Manushi në emisionin e Diell. E menjëhershme ka qenë përgjigjia e Beniadës duke thënë: “Unë për Manushin jam e lidhur me një avokat në Itali. Por unë dua emrin, kush është ky avokat…

“Mos më bëj ta them se ka emër, mbiemër dhe e kam parë te telefoni jot. I kam shkruar unë dhe ti e ke fshirë në sekondë. Do t’i nxjerr të gjitha të të dalin të palarat”, përfundoi Manushi.

Epo Benny kot nuk thonë kujdes nga miqtë!

Të ngjashme