Kryefjala Logo

Belina Pupa tregon si e priti pjesëmarrjen e Vis Pupës në BB: E prita keq…

13 Korrik, 2023 | 2:29 pm

Në një intervistë për “Pushime on Top” Belinda Pupa tregoi për herë të parë se e përjetoi shumë keq pjesën e largesisë nga ai, edhe pse mund ta shihte 24 orë nga ekrani i televizorit.

“Faktikisht është ai që më ka përgatitur mua, iu mbush mendja për ta bërë, dhe në momentin që e vendosi suporti maksimal. S’kisha asnjë frikë për të, me thënë të drejtën. Ashtu siç e kam mendu, jam lumturuar se e kam njoft më shumë partnerin.

Biles i kam kërku dhe falje, e i kam thënë “obobo sa më paske duruar mua,”-u shpreh partnerja e Visit.

Të ngjashme