Befason konkurrenti i Përputhen, e thotë për herë të parë: Kam punuar si striptist, merrja 300 euro për…

2 vite më parë

Riniani dhe Ana kanë realizuar takimin e tyre të parë së bashku, i cili ka nisur me deklarata të forta dhe kërcime tepër të nxehta.

“Kam tradhtuar, në moshën 20-vjeçare kur kam punuar si striptist. Do një kërcim? Nuk grisen këto pantallonat”, u shpreh ai.

Më pas i dhuroi disa momente kërcimi, të cilin e shijoi Ana në maksimum. Më pas, Riniani e tërhoqi pas vetes dhe i tha: “E shikon si rreh zemra?”

Në fund, hapën një shishe shampanjë, për të cilën tha: “Gëzuar për takimin tonë të parë vetëm dhe mezi prita për të qenë bashkë.”

Ai u shpreh se merrte 300 euro për një kërcim.

Të ngjashme