Kryefjala Logo

BB VIP Kosova në ankth për Julianën. Mbrëmë natën u dergua me urgjencë në spital.

16 Janar, 2023 | 3:53 pm

Juliana Nura është një banore e BB VIP Kosova mjaft luftarake dhe konkurrente e fortë e cila është përfshirë në shumë debate me Stresin e banorët e tjerë. Mbrëmjen e djeshme Juliana ka patur një shqetësim shëndetësor, që ka bërë merak stafin e BB VIP Kosova.

Juliana është shoqëruar me urgjencë në spital nga gjithë stafi i BB VIP Kosova të cilët kanë qenë në ankth dhe kanë ndjekur me përpikshmëri rekuperimin e banores.

Produksioni ka marrë mbrëmë vonë rreth mesnatës të gjitha masat e nevojshme.

Juli është përcjellë nën monitorimin e kamerës dhe të stafit të spektaklit teksa ka bërë ekzaminimet sipas vlerësimeve të doktorëve.

Prive.al sjell pamje ekskluzive teksa detajet mbi Julin që i është rikthyer shtëpisë mbrëmë pas disa orësh në spital, vijnë të plota në primen e sotëm.

Të ngjashme