Kryefjala Logo

BB VIP Kosova: Historia e dhimbshme e verbimit të gruas së Gjon Karricës.

11 Dhjetor, 2022 | 4:35 pm

Këngëtari nga Kosova Gjon Karrica, i njohur ndryshe si Lugati, ka ngjallur kuriozitet në BB VIP Kosova me pamjen dhe tipin e tij.

Ndonse Gjon paska një histori të dhimbshme dashurie. Gjon është i martuar me një vajzë zviceriane, e cila ka humbur shkimin rreth 7 vite pas martese. Shkak ka qenë një sëmundje që i ka rrëmbyer 90% shikimin e duket se e paskan të trashëguar

Çifti paska edhe një djalë 5 vjecar. Ndonse duken mjaft të dashuruar duket se Lugati është përshtatur me bashkëshorten edhe pas fatkeqësisë që u ka ndodhur.

Të ngjashme