Kryefjala Logo

Bashkimi sqaron një herë e mirë ndarjen nga Alvisa!

4 Prill, 2022 | 9:58 am

Alvisa dhe Bashkimi kanë qenë një ndër çiftet që u krijuan në Përputhen. Ndonse marrëdhënia e tyre nuk zgjati shumë.

Së fundmi Bashkimi ka dhënë një tjetër deklaratë ku ka sqaruar arsyet e ndarjes. Mesa duket xhelozia nga të dyja anët ka qenë shkaku kryesor.

“Fillimisht nisi me akuzat që unë i merrja shumë afër zemrës. Ishin gjëra të vogla që më pas u bënë shumë të mëdha. Xheloz kam qenë por dhe ajo ka qenë ndonse, unë e shprehja më shumë. Nuk kemi më kontakte që kur u vendosëm të ndaheshim”- ka thënë ai.

Të ngjashme