Kryefjala Logo

Banori tallet me deklaratën e Azemit kur thotë:”Më ka rrahur babi”

6 Dhjetor, 2023 | 8:53 am

Azemi dhe Ylli  kanë debatuar me tone të larta brenda shtëpisë së BBVK.

Është Ylli ai ka që ka nisur i pari debatin teksa imiton Azemin kur ka treguar një pjesë nga e kaluara e tij dhe dhunën që ka përjetuar nga i ati.

Ylli tallet me këtë fakt dhe e përdor si dobësi kundrejt Azemit.

Ylli: Po më dridhen këmbët, më ka rrahur babi shumë.

Azemi ja kthen duke i thënë që ai është dridhur nga frika kur ka parë gruan e tij në shtëpi pas atyre gjërave që ka bërë.

Azemi: Mos më thuaj mua gjëra për femra kur ti dridhesh vetë.
Ylli: Edhe ti s’duhet ta përmendësh gruan time.
Azemi: Ti po përmend emra që për mua janë me vlerë.
Ylli: Babi më ka rrahur shumë. E përmend unë të kaluarën tënde sepse përmende gruan time.

Të ngjashme