Kryefjala Logo

Banorët u ndanë në çifte,por cilët thyen të parët rregullat?

12 Mars, 2023 | 1:55 pm

Mbrëmjen e djeshme në fund të spektaklit,Big Brother ndau banorët në çifte ku secili zgjidhte një gogël dhe i njëjti numër zgjidhte edhe partnerin.
Surpriza e mbrëmjes ishte Luizi dhe Olta të cilët rastësia dha fati i bashkoi sëbashku.

Por,pa bërë ende 24 orë ka nga ata çifte që thyen rregulloren.
Të parët janë Maestro dhe Jori ku pas mesnatës,Jori ka hequr bluzën dhe rregullohet përpara pasqyrës.
Të njëjtën gjë ka bërë edhe Qetësori në dhomën e gjumit.
Tani presim çfarë do të ndodhi me ta..

Të ngjashme