Kryefjala Logo

Banorët e BB s’ja dalin dot Luizit dhe kërkojnë ndihmën e Zotit…

11 muaj më parë

Pas gjithë ngjarjeve të ndodhura brenda shtëpisë së Big Brother mes Luiz Ejllit dhe banorëve të tjerë të shtëpisë, mënyra për të shprehur një dëshirë ka arritur nivele të tjera. Atë të lutjeve.

Teksa qëndronin në oborr Tea dhe Bjordi, ky i fundit ka shprehur lutjen për të pasur forcë për të nxjerrë jashtë Luizin. Pas kësaj Tea ka bërë kryqin duke ju bashkuar “lutjes” së Bjordit

Pas tyre ndërkohë në ato momente ndodhej edhe Luizi i cili pasi ka dëgjuar këtë bisedë ka thënë thjesht:

Të ngjashme