Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

“Balinës i ka ngrirë “botoxi” trurin”Ish-konkurenti sulmon opinionisten

Ish- konkurrenti i “Big Brother 2”, Elton Tozaj, ka sulmuar opinionisten E Big Brother Vip,Balina Bodinaku.

Në emisionin “Expuls” ai tha se mendimet dhe opinionet Bodinaku i ka ngrirë me “botox”, ndaj i sugjeroi që të mos japë më opinione.

Do e sugjeroja që të vazhdonte botoxin dhe jo të jepte opinione. E ka ngrirë  mendimin dhe opinionin me botox”

Latest Posts

Don't Miss