Kryefjala Logo

Balerina e njohur : “Do hyja në Big Brother vetëm për pastrim se kishte shumë nevojë”

1 vit më parë

Edhe balerinës Isida Mollaymeri i është bërë pyetja e famshme nëse do të dëshironte të bëhej pjesë e Big Brother ose jo dhe përgjigjia e saj ishte evazive.

CDBFE1BF F6F8 4FE7 B301 4BC1085C7C37

Unë gatuaj shumë mirë, kërcej shumë mirë thonë dhe më e rëndësishmja laj shumë mirë se për këtë të fundit kishte shumë nevojë”, shkruan Isida në Instagram duke mos e përjashtuar mundësinë se mund të ishte pjesë e këtij reality.

Momentalisht angazhimi i saj televiziv në Top-Channel ishte tek “E diell” si anëtare jurie e “Just Dance”.

Të ngjashme