Kryefjala Logo

Babai i Getinjos është mësues dhe besoj se ua merr mendja se si reagon kur dëgjon këngët e tij…

13 Janar, 2023 | 11:47 am

Arti i repit është shpeshherë i pafiltruar, shumë real dhe shpeshherë edhe bsnal. Dhe Getinjo këtë gjë di ta bëjë më së miri në gjithë krijimtarinë e tij muzikore.Në një bisedë me Artanin ai foli pak edhe për mënyrën se si babi i tij i cili është me profesion mësues dhe se si reagon kur dëgjon këngët e tij.

“Babi më dëgjon çdo këngë dhe më thirr në telefon menjëherë. Çfarë paske bërë ti me këtë këngë?! Pse bre kaq rëndë?!”, thotë Getinjo.

E në fakt duke dëgjuar Getinjon na u kujtuan pak prindërit tanë që reagojnë po njësoj. Tani të shohim kur të bëhemi prindër vetë se si do të reagojmë me fëmijët tanë…

Të ngjashme