Kryefjala Logo

Atdheu rrëfen një sekret për gruan më të shtrenjtë të jetës së tij.

29 Gusht, 2022 | 6:14 pm

Prej ditës së djeshme Atdheu ka postuar foto me të ëmën nga pushimet ku duket se po i dedikon gjithë kohën asaj. Rikujtojmë se Atdheu ka një lidhje mjaft të ngushtë me të ëmën, për më tepër që ajo kaloi një luftë me sëmundjen e rëndë.

Ai ka postuar një video teksa e ëma i ka marrë makinën dhe i jep gaz, përbri ai shkruan: “Si përfundim më la në rrugë, se tha ti nuk mbush mend e unë do iki për Kosovë”. Më tej në një tjetër postim ai shkruan:

“Mami im është femra e parë në Kosovë në garat automobilistike ka qenë në klubin 1.3.7 Gjakova.”- pra duke treguar se ka qenë ndër të parat gra që i kanë dhënë makinës.

8C394F08 63B4 43A2 A302 BA42C7CCDBC4

E792081B 71C6 46EE 888A 7D56E389986C

Të ngjashme