Atdheu personazhi i Perputhen me i kerkuar nga bizneset per reklame

1 vit më parë

Atdheu eshte personazhi qe ka ngjallur me shume dinamika ne Perputhen. Madje ka qene me i kerkuari nga vajzat, te cilat vazhdojne te luftojne edhe sot per rikthimin e tij.

Por vec vajzave Atdheu ka marre zemren e publikut dhe te bizneseve. Bizneset kerkojne Atdheun me shume se sa konkurrentet apo ish konkurrentet e tjere per te reklamuar produktet e tyre.

Zyrtarisht mund ta shpallim Atdheun si djalin me te pelqyer dhe te dashuri te gjithe trojeve shqiptare. Ai vazhdon te jete ne qender te vemendjes qofte apo jo pjese te emisionit.

Të ngjashme