Atdheu ndryshon pamjen, për një kauzë mjaft të rëndësishme për të!

9 muaj më parë

Atdheu është një ndër personazhet e Përputhen 2 më të përfolur, jo vetëm për historitë e tij por edhe për pamjen.

Së fundmi ai ka vendosur të presë flokët dhe i ka dhuruar ato për paruke për gratë e sëmura. Kauz që ka dashur të marrë që kur nëna e tij ishte e sëmurë ndonse ajo nuk e ka lejuar.

Tashmë së bashku me vëllain e tij ka prerë flokët për ti dhuruar njëri në Shqipëri e tjetri në Kosovë. Gjithësesi mund të themi se duket mjaft cool edhe kështu.

Të ngjashme