Kryefjala Logo

As Kida nuk u shpëtoi operacioneve plastike, ja ndërhyrja e fundit!

2 vite më parë

Të gjithë vajzat kanë dëshirë të rregullojnë difektet ose fiksimet e tyre nëpërmjet operacioneve plastike. E mesa duket kësaj nuk i ka shpëtuar as Kida.

Kida, mjaft simpatike por me gjoks të vogël ka vendosur të bëhet si gjitha shoqet e të shtojë 1 ose 2 numra. Në klipin e fundit me Ledrin është vënë re dukshëm ndryshimi.

Gjithësesi duket sërish mjaft mirë dhe aspak e ekzagjëruar. Kështu që mir e bëre Kida!

A5EE3B0C AFDC 474F 8EDC 61BDA6AF9474

AAF50E53 F54C 43B2 9E4F 8B40FCB3BDA3

Të ngjashme