Arti ne zi! Ndahet nga jeta regjisori dhe aktori Pirro Mani

2 vite më parë

Arti në zi! Ndërron jetë në moshën 89-vjeçare aktori dhe regjisori i njohur Pirro Mani. Aktori ka ndërruar jetë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Regjisori i njohur Pirro Mani dhe bashkëshortja e tij aktore, Pavlina Mani, prej 17 vitesh janë larguar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku kanë krijuar një jetë të re. Ata kanë qendruar larg zhvillimeve në Shqipëri dhe pak lajme ka prej tyre.

Të ngjashme