Arrestohet Hasbulla

5 muaj më parë

Një nga personazhet më të njohur në ueb, veçanërisht i TikTok, u arrestua për shkaktimin e trafikut të Dagestanit duke festuar festën e beqarisë së një shoku: “E kemi ekzagjeruar, nuk do ta bëjmë më”.

Hasbulla Magomedov, ylli i internetit, u arrestua një javë më parë në Dagestan, një republikë e Federatës Ruse. Arsyeja? Shkeljet e trafikut.
Sipas raportimeve nga burime të huaja, Hasbulla dhe miqtë e tij kishin marrë nën kontroll rrugën për të festuar beqarinë e një prej anëtarëve të grupit, duke bllokuar qarkullimin.
Hasbulla nuk ka qenë duke vozitur, por megjithatë është arrestuar pasi ka marrë pjesë në “skenën” që është filmuar për rrjetet sociale.

Hasbulla Magomedov dhe katër makina të tjera plot miq filluan të ngadalësojnë shpejtësinë dhe më pas të shpejtojnë papritur.
Në një sekuencë të mëvonshme, dy makina madje provojnë një marifet në mes të një kryqëzimi.
Veprim që kushtoi shtrenjtë dhe që solli edhe përplasjen e dy makinave, pa shkaktuar dëme fizike tek personat e përfshirë.
E gjithë kjo tashmë ka mjaftuar për të alarmuar policinë, e cila i ka arrestuar autorët në stacionin më të afërt.

Hasbulla tashmë është i lirë, ashtu si edhe miqtë e tij. Në rrjetet sociale ai kërkoi falje publikisht: “E ekzagjeruam. Nuk do ta bëjmë më djema. Na vjen shumë keq. Po luanim dhe bënim shaka, por prapë dua të përgjigjem. Megjithatë, nuk isha unë që drejtoja makinën”. . Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Dagestanit gjithashtu donte të sqaronte: “Mënyra se si festohen festat e beqarëve në Dagestan janë të famshme edhe përtej Republikës. Në mungesë të formave të tjera të argëtimit, ky opsion primitiv mbetet jashtëzakonisht i popullarizuar.
Rrugët, gomat gërryese, duke përplasur makinat me njëra-tjetrën,të gjitha gjërat që nuk kanë lidhje me festimet e dasmave”.

Të ngjashme