Kryefjala Logo

Arjola e bëri bllok në Instagram,Fifi e bllokon tek binjakët

7 Maj, 2022 | 11:42 am

Ajo që dukej si shoqëri premtuese mes dy femrash të rritura në Big Brother midis Fifit dhe Arjolës,rezultoi një shoqëri gjimnazi që mbaron kur nuk ke më çfarë kopjon nga “shoqja” në testim.

E ftuar në Post Big Brother,apo ndjesë “Më lër të flas” ,këngëtarja e ceku sigurisht temën duke u shprehur: “Refuzoj me u marrë me shumicën e tyre dhe jam takuar me disa prej tyre, nuk kam bërë njeri bllok,thjesht pashë që dikush më kishte bërë bllok. Kam parë kush s’ka folur dhe kush ka folur prapa krahëve për mu,kam dëgjuar gjëra të rënda”

Disa shoqe i marrin sekretet me vete edhe kur ndahen,të tjera rrinë shoqe sepse nuk ju leverdis të ndahen dhe të flasin lart e poshtë për njëra tjetrën,këto histori shkojnë kështu gjithmonë ndaj edhe kësaj here nuk e kuptuam: Kush kopjoi testin e shoqes dhe u mburr me notën?

Të ngjashme