Arjan Konomi mbron Boren duke akuzuar Donaldin “E beri per fame!”

7 muaj më parë

Nuk kishte si te mungonte e madje shume vonoi edhe reagimi i opinionistit Arjan Konomi.

Fjalet e Arjanit nuk ishin te drejtperdrejta por nuk donin llogari matematikore per te kuptuar kujt i drejtoheshin.

“E natyrisht dëshira, etja, mania për famë, njohje publike, për para, për vëmendje e nuk e di çfarë fjalësh të tjera të gjejnë i bëjnë njerëzit të mos dinë se çfarë të duan…Këta njerëzit janë kudo në shoqërinë shqiptare dhe është i vështirë ti kuptosh se të shfaqen me një servilizëm… duhet pasur shumë kujdes, sepse janë zvarranikë socialë, është e mbushur shoqëria jonë.” , jane keto disa nga fjalet e Arjanit duke nenkuptuar se mesazhi eshte vetem per Donaldin.

Të ngjashme