Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Video / Argjendi i Për’puthen kapet mat me një femër tjetër

Argjendi dita ditës po merr statusin e “Djalit shembullor” në Për’puthen. Dje ai tregoi një anë tjetër të tij teksa u përfshi në debate e ofendime me Julianin , konkurentit më të ri. Në disa foto që po qarkullojnë në rrjet Argjendi shihet të jetë duke pozuar me një këngëtare italiane dhe për më tepër të jetë pjesë e videoclipit të saj.

Bëhet fjale për Monica Ciabotaru e cila në një prej këngëve të saj të quajtur “Amami” ka në videoclip pikërisht Argjendin duke hedhur dyshime për një të shkuar midis këngëtares dhe konkurentit të Për’puthen që aktualisht duket të jetë i fokusuar tek Mikela.

Përvec videoclipit Argjendi ka dhe foto të tjera me këngëtaren duke pozuar në prani të njëri-tjetrit. Foto mendohet të jenë të shkëputura pikërisht nga videoclipi në fjalë

Latest Posts

Don't Miss