Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Arditi kundër Big Brother VIP:“Komentet negative për Donaldin fshihen nga produksioni, Paloma merrte sinjale nga brenda”

Ardit Çuni është banorini fundit që l shtëpinë e Big Brother dhe duket se ka dalë me shumë rezerva ndaj produksionit.

Çuni tha se ai ka vënë re tani pas daljes se komentet negative për Donaldin po fshihen nga vetë produksioni, duke u treguar të njëanshëm.

Gjithashtu u ndal tek Paloma duke u shprehur se ajo merrte sinjale në dhomën e rrëfimit pasi kur dilte prej aty ishte komplet njeri tjetër.

Latest Posts

Don't Miss