Arbana Osmani thotë se tek”Dancing With the Stars” e nervozon..juria!

4 muaj më parë

Qoka e Arbana Osmanit kur filloi “Dancing With the Stars” mungoi në ndryshim nga kolegët e Top Medias që komplimentuan Bora Zemanin dhe gjithë produksionin e spektaklit.

Heshtja u thye disa orë më parë kur Arbana bëri një pyetje përgjigje me ndjekësit e saj në Instagram.
Një ndjekës e pyet:”Për kë bën tifo tek Dancing with the stars?”
Dhe Arbana përgjigjet;”Realisht po i shihja dhe mbrëmë dhe unë si një njeri që sdi të kërcejë fare mahnitem nga ata.
Madje ajo juria herë pas here më bën nervoze se them si ka mundësi që nuk iu pëlqeu.Gjejnë bishta për ca gjëra kot.
Ata konkurentët bëjnë çudira.Mos më pyesni mua,se mua si kërcimtarë më pëlqejnë të gjithë.Pa përjashtim”

Të ngjashme