Antonela kureshtare per nje trekendesh dashurie Donaldi, nje vajze dhe Romeo?

5 muaj më parë

Mbremjen e djeshme Antonela Einxhel Donaldi dhe disa banore te tjere kane qene duke biseduar ne oborr teksa Antonela ka pyetur Donaldin.

”Donald ke bere ndonjehere treshe: ti, Romeo dhe nje vajze?”

Donaldi eshte hutuar paksa nga pyetja per te cilen e ka mohuar.

”Jo s’na ka rene ndonjehere rasti”- ka thene ai nen ze.

Të ngjashme