Anna Gjebrea, ka një këngëtar të preferuar shqiptar (përveç Arditit)

8 muaj më parë

Anna Gjebrea do të përfaqësoj sonte në mbrëmje Shqipërinë në Junior Eurovision. Pikërisht një ditë përpara këtij kompeticioni ajo ka ndarë emocionet e saj në “Jonida’s Room” në Vizion Plus dhe i ka kërkuar të gjithë shqiptarëve që ta votojnë në faqen zyrtare të Eurovisionit.

Por ajo është pyetur edhe për vijimësinë e karrierës së saj, e cila duket se do të vazhdojë.

“Këngën s’do ta lë kurrë, por s’mund të tregojë më shumë detaje”, ka thënë Anna.

E pyetur se cili është një tjetër artist i saj i preferuar shqiptar veç Ardit Gjebreas, ajo ka thënë se për shkak të Këngës Magjike lista e artistëve është shumë e gjatë, por njëra prej tyre është Jonida Maliqi.

Ana ka thënë gjithashtu se do të donte një tjetër bashkëpunim me babanë e saj, Ardit Gjebrean.

https://youtu.be/sjC8KTBDe0I

Të ngjashme