Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Andi pjese e klipit te Rines, reagon Jasmina!

Sherri mes Jasmines dhe Andit lindi pikerisht prej pjesemarrjes se tij ne klipin e Diona Fones. E tashme Andi ka paralajmeruar se do te jete pjese e klipit te Rina Balaj.

Sigurisht qe per kete fakt ndjekesit kane qene kurioze per reagimin e Jasmines. Dikush e ka pyetur ne questions dhe pergjigja e saj ka surprizuar.

“Pse duhet te me pyesni per figurantet neper klipe, keni marre vesh qe paguhem si komentatore? Behuni pak me kreative me pyesni per gjera qe ja vlen te flasesh”- ka thene ajo.

Latest Posts

Don't Miss