Andi dhe Jasmin nuk përmbahen, puthje dhe përqafime që në takimin e parë

2 vite më parë

Andi i ka dhuruar Jasminës një byzylyk për syrin e keq në takimin e parë. Pas kësaj, të dy shkëmbyen puthje e përqafime dhe më pas Jasmina e ftoi për një kërcim.

Andi: Meqë ti ke thënë që i ke merak makinat e shpejtësinë, kjo është për të mos na bien mësysh takimin që kemi tani dhe të tjerat.  Po preki hundën.

Jasmina: Je shumë cute, gërricës, por edhe flirtues.

Andi: Jam pak.

Jasmina: Je më shumë me biondet apo brunet?

Andi: S’ka rëndësi.

Më pas të dy fillojnë të kërcejnë dhe në një moment Jasmina i afrohet shumë dhe Andi i përgjigjet: “Kadal se takimi i parë jemi…”

 

Të ngjashme