Kryefjala Logo

Andi Artani flet për ndarjen nga Gresa Hoti: Ishte naive!

1 muaj më parë

Gresa Hoti dhe Andi Artani, janë dy ish-banorë të edicionit të parë të ‘BBVK’, të cilët krijuan marrëdhënie dhe më pas u ndanë.

Për Andin, historia e tyre ka qenë një nga eksperiencat më të bukura të dashurisë që ai ka kaluar, të paktën kështu e thotë vetë ai.

“Ja e kam kuptuar unë botën e saj, ja s’di a del ndonjë mashkull që ja kupton më mirë në një mënyrë të tillë dhe të thellë siç ja kam kuptuar unë, por ajo është çështje tjetër”, – është shprehur Andi për T7.

Sipas tij, deklaratat që ka bërë Gresa janë pjesërisht të sakta, pasi ai thotë se ajo ishte një vajzë tepër e mirë po shumë naive dhe kjo gjë ka bërë që të kenë deri diku keqkuptime me njeri-tjetrin.

Të ngjashme