Ana tjetër e medaljes:Pse kënga e Donaldit mund të jetë dedikim për Beatrixin?

6 muaj më parë

Ditën e djeshme,aktori Donald Veshaj nxorri ne treg këngën “Nuk je” dhe interesi i publikut për të kuptuar nëse ishte dedikim për Borën apo Trixën ishte shumë i madh.

U tha se ishte për Borën në fakt pasi u vu re detaji i numrit 5 në fund të klipit dhe fansat e zjarrtë të ish-çiftit e dinë se ajo ishte dhe data e përvjetorit të tyre,por..(ka gjithmonë një por)

Fansa “të zjarrtë” ka nga të dyja kampet dhe ne aplikacionin Tik Tok qarkullon një video e Donaldit dhe Beatrixës ku flasin për numrat e fatit.

Ka shumë njerëz që besojnë tek numrat e tyre të fatit sipas datëlindjes apo rastësive të ndryshme që i përkojnë gjithmonë me të njëjtin numer ose edhe numrin e ëngjëllit.

Në këtë natë pas spektakli,Donaldi flet me Trixën i thotë kësaj të fundit se numri i tij është 5.Me këtë numër ai tregon se e ka hasur kudo,ka prekur mikrofonin(ndoshta i referohet moshës) ,numri 5 Ka qënë dhe numri i fanellës kur luante futboll.

Beatrix në anën tjetër i thotë se ka numrin 11 dhe ai thotë se 11-ta është një tjetër numër që e ka hasur shpesh në jetë dhe madje ka dashur të bëjë tatuazh nje rrufe njësoj si vathët që Trixa kishte vendosur atë natë..Rastësi?-thotë Donaldi

Ndaj pas kêsaj video,njerëzit janë prap në vend numëro sepse Donaldi ngatërroi edhe njëherë rrjetin.

Sigurisht që ka njerëz plot që mendojnë se është një strategji për klikime dhe nuk i dedikohet asnjërës prej vajzave.

U lodhëm e?
Landa,linja për ty!

Të ngjashme