Kryefjala Logo

Amber Heard reagon pas gjyqit të humbur me Johnny Deep

13 Qershor, 2022 | 7:15 pm

Pas një gjyqi që bëri xhiron e botës dhe u bë kryefjalë e çdo lajmi me mijëra njerëz që e ndoqën çdo ditë online,aktori Johnny Deep mori fitoren e tij.

Amber Heard foli rreth kësaj teme dhe për vendimin e gjykatës në një intervistë për “Today”

“Unë nuk i fajësoj(gjyqtarët).Unë në fakt e kuptoj.Ai është një personazh i dashur dhe njerëzit mendojnë se e njohin.Ai është një aktor fantastik”-ishin disa nga fjalët e Heard duke ironizuar kështu vendimin e gjyqit dhe të gjithe njerëzit që adhurojnë Deep në mbarë botën.

Të ngjashme