Alvises i marrin Instagramin dhe bejne publike bisedat!

9 muaj më parë

Dikush ka harxhuar kohe sot per ti vjedhur Instagramin Alvises dhe te publikoje biseda te saj personale.

Alvisa thote mbaje Instagramin po mos publiko biseda.Keto me thene te drejten nuk perbejne shume material prandaj i bejme thirrje personit qe e mori te kontrolloje me mire!(Shaka)

Ja pra Alvisa shiko anen e mire te gjese,ktu plaste syri i keq i biznesit te ri qe ke hapur.

Të ngjashme